Friday, May 23, 2008

Manic Monday bereid zich voor op E.K...

Het Nederlands Elftal bereidde zich afgelopen week in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Brachterbeek voor op het naderende E.K in Oostenrijk en Zwitserland.
Boven: Timmer, Cata, Seedorf, Butch, Ooier, Boulahrouz.
Onder: Emanuelson, Beurs, Struik, Junior, Berke.
.
Oranje won de wedstrijd met 7-0. Eerst was er het eigen doelpunten van Hartjesman (1-0), daarna kwam er een schitterende kromme vrije trap van aanvoerder Junior (2-0) gevolgd door een hipste schot goal van Beurs (3-0). Na rust was er een prachtige buikgoal van Butch (4-0) waarna Struik nadat hij de penalty stip had opgerookt een strafschop benutte (5-0). Nadat Berke het gras had gemaaid, schoffelde hij de bal er binnenkant paal in (6-0). In de 87 ste minuut was Cata eindelijk klaar met zijn haren doen, zweetbandjes en andere tierlantijntjes in en om te doen en zorgde toen voor de eindstand (7-0).