Wednesday, December 5, 2007

Manic Monday lid timmert flink aan de weg!



Manic Monday lid Johnny alias Struikelblok is op weg om steeds meer van zijn hobby, zijn werk te maken. Al zijn gehele jeugd besteed hij veel tijd aan het schrijven en rappen van controversi�le teksten. Na een periode van ongeveer 4 jaar (2001-2004), waarin hij met de rapper Hinderlaag de formatie Evenwicht vormde, moesten ze vanwege tijdsgebrek er noodgedwongen een punt achterzetten.

Deze keuze bleek achteraf goed uit te pakken, want op 10 mei 2006 ging Struikelblok op bezoek bij Paranoia, die zijn grote passie vind in het maken van beats. Ze praten samen over hip-hop en al gauw blijkt het dat ze over veel dingen dezelfde denkwijze hebben. Op die manier ontstaat een nieuw nederlands hip-hop duo waarvan nog veel gehoord zal gaan worden........RECHTGEZET.

In maart 2007 wisten ze zich met hun debuutalbum "Gestoorde Stijlen" gelijk op de kaart te zetten, wat zelfs leidde tot een optreden op het bevrijdingsfestival 2007 in Roermond. Klik op de link om een fragment van dit optreden te zien http://nl.youtube.com/watch?v=yoc2jJTGOqI.

Op dit moment werken beide heren aan hun tweede album.

Wij als Manic Monday zijn zeer vereerd om zo een inspirerend figuur als Struikelblok in ons midden te mogen hebben. Johnny.....Go on!

Voor meer informatie kun je terecht op http://www.rechtgezetschijt.nl/

No comments:

Post a Comment