Sunday, December 16, 2007

Cata steelt de show

In het nabij Helmond gelegen casino "Valks Town" vond gisteren in The World Poker Tour, The Manic Series Of Poker plaats. Het bleek een duel te worden tussen twee grootmachten in deze sport....Schreuder VS Cata.

Bij aanvang van de eerste partij waren het Junior, Butch, Cata en Beurs die de tafel met elkaar deelden. Schreuder was op dat moment nog niet aanwezig, omdat hij onderzoek aan het doen was in een ru�ne in Kessel. Het was Cata die de ene na de andere hand naar zich toe wist te trekken en zo al snel de chip leader werd. Daarna was het Junior die al vroeg in de partij Beurs op een All-In wist te krijgen en op die manier vele fiches naar zijn kant wist te krijgen. Het was een feit...Beurs lag er als eerste uit.

Beurs gaat All-In


Nadat Beurs het strijd toneel verlaten had, was het Cata die aan alle illusies van Butch een einde maakte door ook hem naar huis te sturen. In het eerste titanen duel van de avond was het uiteindelijk de geslepen Cata die in deze pot het meeste geld mee naar huis mocht nemen. Toch mocht ook Junior nog een aardig bedrag incasseren.

Een geslepen Cata


Toen Schreuder gearriveerd was nam Junior afscheid van de tafel, omdat hij zoals elke echte prof, het niet zo leuk vind om met 5 personen te spelen. Iedereen begreep natuurlijk dit weloverwogen professionele besluit van dit poker brein. Zoals zo vaak gezegd wordt: The Show Must Go On. Schreuder liet gelijk zien wat hij waard was en begon langzamerhand een kapitaal voor zich op tafel te cre�ren. Zeker toen hij Butch de zogenaamde doodsteek gaf was hij op en top chip leader. Toen ook Beurs van tafel verstoten was, ging het alleen nog maar tussen de twee pioniers van het hedendaagse poker, het affiche waar iedereen op gewacht had.....Cata VS Schreuder. In een bloedstollende finale, die tot het einde zeer aan elkaar gewaagd was, bleek toch dat uiteindelijk Cata met de hoofdprijs naar huis mocht gaan. Schreuder bleek wel een goede nummer 2 te zijn maar het was Cata die deze avond de Show gestolen heeft...

De winnaar: Cata

Deze avond is ook terug te bekijken op DVD, voor maar 19,95 haal je hem in huis. Bestellen kan via deze pagina.

No comments:

Post a Comment