Tuesday, December 4, 2007

The Manic Darts Competition


Na de afgelaste partij van vorige week maandag, was het gisteren eindelijk weer zover. In een afgeladen vol caf� de Valk in Haelen, voltrok zich een zenuwslopende partij tussen twee grootmachten....The Katapult VS The Butcher.
Na een opwarming van een aantal biertjes was het The Butcher die al bij het ingooien de ene na de andere 180 gooide. Nadat Ties zeker 33 keer zijn vest op de grond had laten vallen kon de wedstrijd eindelijk beginnen.
Bij het begin van de wedstrijd was de strijd in evenwicht, maar het was toch The Butcher die uiteindelijk de eerste set naar zich toe wist te trekken.
In de tweede set kwam "Cata" furieus uit de startblokken en wist zich dan ook zonder enige moeite bezit te maken van de tweede set.
De derde set was een echte kraker, nadat "Cata" met 2-1 in legs voor wist te komen en dubbel 12 nodig had voor de tweede set binnen te slepen, beging hij de grootste blunder in de geschiedenis van The Manic Darts Competition: "Uhm" zei Cata "even kijken...24....uhm dat is uhm...8 eraf dan heb ik 16 over". Cata had waarschijnlijk een complete black-out en vergat dat 2 x 12 24 is en dacht dus dat hij geen uitgooi had. Na de pijlen op de 8 te hebben gemist, trok The Butcher het mes en hakte Cata in de pan door de derde set naar zich toe te trekken.......
2-1 in sets voor The Butcher.
In de vierde set miste Cata 76 pijlen op een dubbel, dus was het The Butcher die daarvan proffiteerde en op die manier de wedstrijd naar zich toe wist te trekken.
Al met al was de 3-1 overwinning van The Butcher ietwat geflatteerd, maar toch mag hij wederom een partij op zijn conto schrijven.
Na deze zinderende wedstrijd, wisten de twee mannen toch weer het glas te vinden en dronken zo nog de nodige biertjes.....

No comments:

Post a Comment