Monday, February 4, 2008

Manic Monday "viert" Carnaval....

Ongeveer 2 weken geleden hadden wij het er binnen Manic Monday over wat te doen met carnaval.
Beurs vertelde gelijk dat hij dan een weekje op vakantie was, dus dat hij geen carnaval zou gaan vieren.
Butch vierde al ongeveer 5 jaar geen carnaval meer, dus voor hem was de keuze ook snel gemaakt.
Berke ging al verschillende jaren een weekendje weg, maar was dit jaar voor het eerst sinds jaren gewoon thuis met carnaval en toch besloot ook hij geen carneval te vieren.
Cata zei met volle overgave dat hij niet van die poppekast houdt en ook hij geen carneval zou gaan vieren.
Junior houdt ook niet zo van dat verkleden, dus ook hij wilde lekker rustig aan doen en hij moest immers gewoon werken rond de carnaval.
Struik zat in Roermond, dus als hij al carnaval zou vieren zou het wel daar zijn.
Alleen Ties zou volop carnaval vieren, aangezien hij lid is van de carnavalsvereniging De Valkmuus waar Prins Peter 1 de scepter zwaait.
Een paar rustige dagen voor Manic Monday zou je zeggen......maar het liep iets anders......


prins Peter van de Valkmuus


Butch zat zaterdagmiddag met carnaval fijn op het werk te lunchen toen hij het volgende berichtje van Cata kreek: "Berke, Junior, jij en ik zijn door de Valkmuus uitgenodigd om morgen met de optocht bij hun op de kar te staan. Komt een tafel op met een bordje Manic Monday. Doe je mee? Mzzl". Butch besloot om Cata even te bellen over het wel en wee van dit initiatief. Toen hij Cata belde, vertelde Cata dat hij samen met Junior op de "Staatsie Manifestasie" in Roermond was. Hij legde Butch de situatie van de optocht uit en Butch kon natuurlijk geen nee meer zeggen. Dus de kogel was door de kerk, Manic Monday zou bij de optocht vertegenwoordigd zijn door op de kar van de Valkmuus te staan. Cata vertelde ook nog dat hij die avond nog naar caf� de Valk zou gaan en vroeg of Butch ook nog zou komen....butch moest er nog even over nadenken.


een ietwat aangeschoten Junior


Die avond belde Berke Butch met de vraag of hij nog naar de Valk zou gaan. Berke zou zich niet verkleden en zou gewoon rustig in de kroeg gaan zitten.....butch moest er nog even over nadenken. Rond 21.00 belde een aardig aangeschoten Cata en Junior Butch op om te zeggen dat hij echt moest komen, want er was in het cafe toch niks carnavalsachtigs te doen. Het was alleen druk in de zaal, waar de receptie van prins Peter 1 van de Valkmuus aan de gang was. Butch was langzamerhand wel benieuwd geworden naar de aangeschoten kameraden en besloot om toch maar even naar de Valk te gaan. Eenmaal aangekomen bij de Valk bleek er niemand in het cafe te zitten....Butch zag de jongens van Manic Monday in de zaal staan en besloot er naar toe te lopen. De 2 belhamels Cata en Junior waren echt aardig aangeschoten en Berke had zich toch nog iets weten te verkleden, dus wat dat betreft viel Butch aardig uit de boot. Berke besloot dat het wel leuk was als we namens Manic Monday zijnde even langs de receptie zouden gaan en dat Cata dan een korte speech zou geven. Zo gezegd zo gedaan, Cata kreeg de microfoon, feliciteerde prins Peter en besloot met de woorden dat Butch nog wel even iets zou vertellen.....Daar stond Butch dan, niet verkleed, brood nuchter en niet carnavals gezind moest hij toch maar even een verhaaltje ophangen.


een ietwat aangeschoten Cata


Na dit avontuurtje besloten de 4 mannen om het dan maar op een drinken te zetten. Het werd gezelliger en gezelliger en het eindigde in hossen en polonaise lopen.

Butch en Berke....beginnen aan te schieten


Zo wil het verhaal dus vertellen, dat de mannen die geen carnaval zouden vieren toch nog een zaterdag gefeest hebben. En de dag daarna in de optocht op de carnevalswagen van de Valkmuus gestaan hebben......zo gek kan het dus lopen bij Manic Monday......Alaaf


Manic Monday met Junior, Cata, Butch en Berke

Manic Monday op de carnavals wagen met Cata, Berke en Butch

No comments:

Post a Comment