Thursday, February 21, 2008

Nog 15 dagen....!!!

Nog 15 dagen en dan is het zover. Dan zal een beknopte delegatie van Manic Monday afreizen naar Barcelona om daar een wedstrijd van de Catalaanse grootmacht te bewonderen.

Butch en Cata zullen op vrijdag 7 maart in het vliegtuig stappen om namens Manic Monday dit avontuur bij te wonen. Bij de vraag of Cata zin had om te vliegen was het antwoord: "bzzz nweheh wwwillll nieee". Wat zoiets betekent als "ik zie er best tegenop".

Het belangrijkste doel als de delegatie eenmaal is aangekomen is het vinden van, zoals Cata dat zo mooi kan zeggen, een gerstrijke versnapering. Deze gerstrijke versnapering zal ook zeker van pas komen aangezien het klimaat in Barcalona begin maart toch al rond de 20 graden kan liggen. De keuze welk soort versnapering het gaat worden, zal niet zo heel moeilijk zijn. Kijk maar naar het volgende plaatje....geen woorden nodig.


Er bestaat een goede kans dat als het weer echt mooi is, dat er gezwommen gaat worden. Dat blijft natuurlijk 1 van de specialiteiten van de Manic Monday mannen. En als ze de kans krijgen zullen ze het echt niet nalaten. Hieronder zie je een foto van de keer dat Cata en Butch een nieuw wereldrecord onderwater zwemmen van 3 uur en 7 minuten hebben gevestigd.


Het belangrijkste van de hele trip is natuurlijk de wedstrijd tussen Barcelona en Villareal. Met een achterstand van op dit moment 5 punten op Real Madrid, zal Barcelona zich geen misstap kunnen permiteren en zal er hoe dan ook gewonnen moeten worden. Als de mannen terug zijn zullen ze getrakteerd worden op een geweldig optreden van Paul Van Velzen, dit zal tevens het einde van de trip zijn.

Paul Van Velzen

No comments:

Post a Comment