Wednesday, October 27, 2010

Manic Monday grijpt in!

Op 7 oktober van deze jaargang plaatste Manic Monday lid Laurence aka Cata de volgende reactie in het gastenboek betreffende de situatie Nigel de Jong.

"Belachelijk die commotie rondom Nigel de Jong. Jaren lopen we te janken dat we te lief zijn en dat we niet kunnen winnen van Italianen omdat die veel harder zijn. Hebben we een betonnen muur, zetten we hem eruit...
Inderdaad een paar harde overtredingen, maar we moeten niet vergeten dat zo'n overtreding als afgelopen weekend per weekend op vele velden wordt ingezet, maar meestal goed afloopt. Dan moeten we iedereen die een dergelijke overtreding maakt die goed afloopt ook niet meer selecteren. Dan mag schoonzoon Van Bommel zijn band ook wel eens inleveren, niet bepaald een voorbeeld in die zin.

Ik ben voor Marcedoni� vrijdag!
Dinsdag niet meer hoor... Dan ben ik voor Zweden!!!"

Zoals jullie allen kunnen lezen gaat het taalgebruik van Laurence in dit stukje ver boven ieders niveau en hebben we (manic monday B.V) dan ook na lang overleg besloten wegens schending van taalgebruik jegens een x aantal groeperingen de tekst betreffende de reactie van Laurence aka Cata aangepast in wettelijk taal gebruik. Deze tekst is zowel hieronder als in het gastenboek te herlezen.
Met vriendelijk groet Manic Monday B.V Netherlands.

"Stuitend die ophef omtrent Nigel de Jong. Jaren lopen we te wenen dat we te vriendelijk zijn en dat we niet kunnen winnen van Italianen omdat die veel minder vriendelijk zijn. Hebben we een canvas wand, zetten we hem eruit...
Inderdaad een paar niet vriendelijke plaagstoten, maar we moeten niet vergeten dat zo'n plaagstoot als afgelopen weekend per weekend op vele graszoden wordt ingezet, maar meestal goed afloopt. Dan moeten we iedereen die een dergelijke plaagstoot plaatst die goed afloopt ook niet selecteren. Dan mag de man van de dochter van Van Marwijk zijn katoenen lap ook wel eens retouneren. Niet bepaald een predicaat in die zin.

Ik ben niet voor Nederland vrijdag!
Dinsdag ook niet...Dan ben ik ook niet voor Nederland!!!"

No comments:

Post a Comment