Sunday, December 12, 2010

UFC 124 Results

klik op afbeelding voor groter formaat


UFC 124 stond natuurlijk in het teken van het welterweight titel gevecht tussen George St Pierre en Josh Koscheck. St Pierre, die een thuiswedstrijd vocht, wist deze wedstrijd na beslissing van de jury op zijn naam te schrijven en prolongeerde zo zijn titel.

Na de eerste van vijf rondes had Koscheck al wat flinke tikken op zijn oog gehad waardoor zijn oog al bijna geheel dichtzat. George St Pierre bleek ook in de rest van de wedstrijd de sterkere te zijn en won deze titelstrijd zeer verdiend.

Voor ons Nederlanders was deze UFC avond natuurlijk een avond om naar uit te kijken omdat voor de Main Event van deze avond onze landgenoot Stefan Struve aan de bak moest in de Heavyweight Divisie.

Struve moest het opnemen tegen de Amerikaan Sean McCorkle, die nog nooit een MMA gevecht had verloren. De wedstrijd duurde echter niet langer dan ��n ronde. Struve wist de eerste nederlaag van McCorkle in de MMA te bewerkstelligen door hem na 3 minuten en 55 seconden een technische K.O toe te dienen. Stefan Struve wist zo zijn 21 ste MMA overwinning te behalen.
Stefan Struve...Gefeliciteerd!!!





foto boven: George St Pierre foto onder: Stefan Struve








No comments:

Post a Comment